Roy Pouw naar Dutch Supersport.

Regerend ONK 125cc kampioen Roy Pouw zal het komende seizoen de overstap naar het ONK Dutch Supersport kampioenschap gaan maken, de Kerkevelder heeft een plek gevonden in het team van Randy Gevers.

Na het behalen van de Nationale titel in de 125cc zal Roy Pouw met een Yamaha R6 uitkomen in de Dutch Supersport klasse. Roy zal in 2011 deel gaan uitmaken van het team van Randy Gevers waarvoor ook Twan van Poppel uitkomt.

“We kijken met genoegen uit naar de samenwerking met Randy Gevers,” aldus Pouw. “Hij weet wat het is om van een tweetakt machine over te stappen naar een viertakt machine en zijn team heeft aangetoond een competitieve motor aan de start te kunnen brengen gezien de acht podiumplekken in het afgelopen seizoen in de supersport klasse”.

“Ik speel al lang met de gedachten om na mijn actieve carrière een jonge rijder te begeleiden. Ik vind het mooi om mijn ervaring over te brengen, zeker aan iemand met een tweetakt achtergrond. Het zal voor Roy een mooi maar ook een lastig jaar gaan worden vanwege het hoge niveau in deze druk bezette klasse, maar dat het mogelijk is dat hebben een aantal jonge rijders afgelopen jaar al laten zien,” vertelde teameigenaar Randy Gevers.

Het team zal in het voorjaar enkele trainingen gaan volgen in Spanje om goed voorbereid aan de start te komen.

 

Redactie RPRTH.

© 2024 Roy Pouw Racing / Team Holland - Wijzigingen voorbehouden